Sidas 3feet inlegzooltjes op maat

Ieder voet is uniek en iedere unieke voet verdient de best passende zool. Voor alle bestaande en nieuwe sportschoenen zijn er nu Sidas 3feet inlegzooltjes op maat voor de 2 verschillende typen voeten.

Iedere voet is uniek!

Iedere voet is uniek, complex, gevoelig en je fundering. Volgens Sidas zijn er 3 verschillende voettypes. Voor ieder voettype en iedere sportschoen hebben wij de passende oplossing.

Sidas 3feet inlegzolen

De inlegzolen van Sidas 3feet zijn zo ontworpen dat bij ieder type voet de juiste inlegzool past met de beste ondersteuning van uw voeten. Door de betere ondersteuning van uw voeten heeft u meer comfort, meer stabiliteit, verhoogd u uw prestaties en vergroot u dus uw plezier. Ervaar het zelf en kom naar onze winkel.

Gecertificeerd Bootfitter Sporting Oud-Beijerland

Sporting Oud-Beijerland is in Nederland één van de 6 door Sidas gecertificeerde bedrijven om de juiste zool bij uw voet te maken. Hiervoor is een intensieve tweedaagse cursus bij Sidas in Frankrijk gevolgd. Met een speciaal meetapparaat meten wij bij Sporting Oud-Beijerland uw voet en hebben wij de juiste zool voor uw voeten. Kom dus gerust langs voor uitleg, informatie en om het zelf te ervaren.

Sporting Oud-Beijerland

Welkom bij Sporting Oud-Beijerland!

Sporting Oud-Beijerland is een echte sportspecialist met deskundig advies waar u persoonlijk geadviseerd wordt.